Sluiten | Surplus Accounting Home Jobs (1) Over ons Boekhouding & diensten Contacteer ons info@surplus-accounting.be Tel. +32 2 360 25 13 Ninoofsesteenweg 323 - 1500 Halle Surplus | Accounting & Tax | Logo
Tel. +32 2 360 25 13

Wie zijn we?

Een accountant die niet enkel reactief maar ook proactief meewerkt aan de organisatie en uitbouw van uw onderneming.

Stel ons uw vraag

Uitmuntende boekhouders & uitstekende raadgevers

De ontwikkelingen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en accountancy staan nooit stil. Om u de beste service te garanderen worden onze medewerkers dan ook permanent bijgeschoold met de nodige opleidingen. Dat maakt hen niet alleen uitmuntende boekhouders, maar ook uitstekende raadgevers.

Ons accountantskantoor werd opgericht in mei 2000 door Pascal Rimbert. Ondertussen bieden we vanuit ons kantoor in Halle ondersteuning aan heel wat ondernemingen in de ruime regio. Onze medewerkers staan dag na dag garant voor een kwalitatieve, snelle en betrouwbare service.

Neem contact met ons op

Persoonlijke dienstverlening op maat

Zo bieden wij begeleiding aan startende ondernemingen, fiscale optimalisatie voor KMO’s of uitgebreide fiscale rapportages voor grote ondernemingen.

Tevreden klanten zijn financieel gezonde klanten. Daarom maken we er een erezaak van om steeds doelgericht en specifiek advies te geven, met een duidelijk doel voor ogen: uw succes.

Surplus Accounting | Persoonlijke dienstverlening op maat Surplus Accounting | Persoonlijke dienstverlening op maat

Het maakt niet uit of u de volledige boekhouding en fiscaliteit uitbesteedt of slechts een beperkt deel aan ons toevertrouwt, zoals controle en correctie van de boekhouding, kwartaalaangiftes en optimalisaties. Klanten van Surplus lopen niet langer achter de feiten aan maar worden proactief en persoonlijk begeleid en geadviseerd.

Dienstverlening op maat