Sluiten | Surplus Accounting Home Jobs (1) Over ons Boekhouding & diensten Contacteer ons info@surplus-accounting.be Tel. +32 2 360 25 13 Ninoofsesteenweg 323 - 1500 Halle Surplus | Accounting & Tax | Logo
Tel. +32 2 360 25 13

Boekhouding

Op zoek naar een accountant in de regio Halle?

Stel ons uw vraag

Op zoek naar een accountant in de regio Halle?

Surplus is erkend door het Institute for Tax Advisors and Accountants.

Net als u houden wij van duidelijke afspraken. Daarom zitten wij graag met u samen voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij u een beeld krijgt van hoe wij u en uw onderneming kunnen helpen. Nadien beslist u in alle vrijheid welke taken u wenst uit te besteden. Dit kan gaan over de volledige boekhouding en administratie tot enkel een adviserende rol over jaarafsluiting en boekhoudkundige verplichtingen. Op basis van uw wensen vertellen wij u precies wat u voor onze diensten zal betalen. Gedaan dus met de onvoorziene kosten en facturen.

Anderzijds dient u als onderneming op boekhoudkundig en administratief vlak te voldoen aan tal van wettelijke verplichtingen die een gespecialiseerde kennis vereisen. Als accountant in Halle en ruime regio rekenen nu al heel wat lokale bedrijven op onze expertise. Met even veel enthousiasme willen wij ook u hierin bijstaan.

Contacteer ons nu

Alle financiële expertise in huis

Als zelfstandige of middelgrote KMO blijkt het vaak onmogelijk om alle financiële expertise in huis te hebben. Bovendien wijzigt de boekhoudwetgeving constant en is het erg moeilijk om deze permanente stroom aan wijzigingen bij te houden.

De krachten bundelen met een externe partner die over de nodige kennis en ervaring beschikt, kan u heel wat geld, tijd en kopzorgen besparen. Op die manier kan u zich toeleggen op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf of organisatie.

Als accountant in Halle en ruime regio helpen we u bij het voeren van een correcte boekhouding. Maar we gaan veel verder dan dat. Bestuurders nemen dagelijks cruciale beslissingen die de verdere evolutie van de onderneming bepalen. Als extern adviseur kan Surplus u professionele ondersteuning bieden op verschillende vlakken.

Accountant Halle: een ruim aanbod

Surplus in Halle heeft heel wat te bieden op het vlak van accountancy:

Een sterk strategisch plan is onlosmakelijk verbonden met een sterk financieel plan. Onze accountants adviseren u bij strategische beslissingen en stellen de nodige financiële plannen op.

Hoe is het gesteld met de financiële situatie van uw onderneming? Wij voeren een externe audit uit en bezorgen u een volledig overzicht.

Wij staan in voor al uw fiscale aangiften, zowel persoonlijk als zakelijk.

Fiscale controle? Onze accountants staan aan uw zijde en verdedigen uw belangen bij de fiscale administratie.

Onze accountants bieden gespecialiseerd advies over bijvoorbeeld vennootschapsrecht, subsidiëring, successierecht, vereffeningen, nalatenschap, fusies, ...

Wij helpen u graag verder met het dagelijkse beheer van uw administratie en boekhouding.

Contacteer ons nu

Onze diensten

Profiteer van de jarenlange kennis van ons kantoor op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, vereffeningen, oprichtingen en advies.

Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder

Verwacht gerust meer van uw accountant

Het houden van een boekhouding is meer dan enkel een wettelijke verplichting. Duidelijke cijfers helpen u cruciale beslissingen te nemen en bieden vaak zicht op eventuele gevaren of mogelijke opportuniteiten.

Lees meer ...
Ik verwacht meer
Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder