Sluiten | Surplus Accounting Home Jobs (1) Over ons Boekhouding & diensten Contacteer ons info@surplus-accounting.be Tel. +32 2 360 25 13 Ninoofsesteenweg 323 - 1500 Halle Surplus | Accounting & Tax | Logo
Tel. +32 2 360 25 13

Vermogens- en successieplanning

Iedereen van ons komt regelmatig op belangrijke kruispunten in het leven, ongeacht leeftijd, levensstijl of professionele activiteit.

Stel ons uw vraag

Juridische, fiscale en financiële gevolgen

We nemen allemaal wel eens beslissingen die ook juridische, fiscale en financiële gevolgen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, de aankoop van een woning, het opstarten van een eigen zaak, een echtscheiding, langdurige ziekte of pensioen.

De torenhoge successierechten maken dat steeds meer mensen hun vermogen optimaal willen beheren en de successie grondig willen regelen door middel van een successie- en vermogensplanning. Op die manier zorgen ze ervoor dat ook de volgende generatie optimaal kan genieten van het opgebouwde kapitaal.

Successie- en vermogensplanning belangt dan ook iedereen aan.

Bij het opstellen van een gebalanceerde successie- en vermogensplanning is het belangrijk om alle aspecten te overwegen. Een vermogensplanner moet dan ook over een multidisciplinaire kennis beschikken wat betreft fiscaliteit, erfrecht, vennootschapsrecht, …

Net daarom werkt Surplus samen met ervaren notarissen en fiscalisten om uw vermogen te bewaren, beschermen, organiseren, structureren en door te geven. Hebt u vragen over het optimaal beheren van uw kapitaal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons nu

Onze diensten

Profiteer van de jarenlange kennis van ons kantoor op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, vereffeningen, oprichtingen en advies.

Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder

Verwacht gerust meer van uw boekhouder

Het houden van een boekhouding is meer dan enkel een wettelijke verplichting. Duidelijke cijfers helpen u cruciale beslissingen te nemen en bieden vaak zicht op eventuele gevaren of mogelijke opportuniteiten.

Lees meer ...
Ik verwacht meer
Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder