Sluiten | Surplus Accounting Home Jobs (1) Over ons Boekhouding & diensten Contacteer ons info@surplus-accounting.be Tel. +32 2 360 25 13 Ninoofsesteenweg 323 - 1500 Halle Surplus | Accounting & Tax | Logo
Tel. +32 2 360 25 13

Fiscaliteit

Op zoek naar een tax advisor in de regio Halle?

Stel ons uw vraag

Fiscalist Halle

Als ondernemer wilt u geen onaangename verrassingen als het gaat over belastingen. De fiscale administratie kan bijvoorbeeld aangiftes tot drie jaar na het inkomstenjaar controleren.

U doet er daarom goed aan u te laten adviseren door een ervaren partner met de nodige kennis van fiscaliteit en de gerelateerde vakgebieden als vennootschapsrecht, accountancy en sociale zekerheid.

Surplus verzorgt voor zijn klanten de afhandeling van zowel personenbelasting als vennootschapsbelasting en indirecte belasting als BTW, registratierechten en successierechten. Bovendien beheersen wij zowel de Belgische als de internationale fiscaliteit.

Wij begeleiden u onder meer bij:

Het invullen van fiscale aangiftes voor ondernemingen, particulieren en kaderleden

Belastingcontroles

Fiscale planning

(Internationale) herstructurering

Contacteer ons nu

Onze diensten

Profiteer van de jarenlange kennis van ons kantoor op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, vereffeningen, oprichtingen en advies.

Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder

Verwacht gerust meer van uw accountant

Het houden van een boekhouding is meer dan enkel een wettelijke verplichting. Duidelijke cijfers helpen u cruciale beslissingen te nemen en bieden vaak zicht op eventuele gevaren of mogelijke opportuniteiten.

Lees meer ...
Ik verwacht meer
Surplus Accounting | Verwacht meer van uw boekhouder